Menu

Catering

Food fingers

  • Pierożki pieczone różne smaki
    4
    z szynką, pieczarkami, kaszą, szpinakiem, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    z wątróbkami, wiśniami na wiśniówce i cebulką, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    ze szpinakiem, fetą, papryką i oliwkami, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    z indykiem, duszoną cebulką i korniszonami, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    z koktajlem krewetkowym, 1 szt.
  • Koreczki koktajlowe
    4
    mix, 1 szt.
  • Kanapeczki koktajlowe
    4
    mix, 1 szt.
  • Jajeczka faszerowane
    3,50
    mix, 1 szt.
  • Galaretki drobiowe / łososiowe z cytrynką
    10
    1 szt.
  • Wrapy z łososiem, rukolą, serkiem
    5
    1 szt.
  • Wrapy kurczakiem rukolą, serkiem
    5
    1 szt.
  • Koreczek ze śliwki
    3,50
    w sosie słodko-kwaśnym zapiekany w boczku, 1 szt.
  • Tatar z łososia lub śledzia
    6
    1 szt.
  • Deska śródziemnomorska
    49
    patera włoskich serów i wędlin, 200g
  • Pomidorek faszerowany musem wiosennym lub pieczony z mięsem i ryżem
    6
    1 szt.
  • Grzanka z łososiem
    4
    1 szt.
  • Grzanka tzatzyki
    4
  • Grzanka ze szpinakiem
    4
    1 szt.
  • Grzanka bruschette
    4
    1 szt.
  • Łódeczka z melona zwijana w szynkę parmeńską z bazylią
    8
    1 szt.
  • Roladka z szynki
    6
    faszerowana serkiem wiosennym z papryką, chrzanem, ogórkiem i kukurydzą, 1 szt.
  • Roladka z bakłażana
    6
    faszerowana fetą, pietruszką i papryką, 1 szt.