Menu

Catering

  • Pierożki pieczone różne smaki
    4
    z szynką, pieczarkami, kaszą, szpinakiem, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    z wątróbkami, wiśniami na wiśniówce i cebulką, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    ze szpinakiem, fetą, papryką i oliwkami, 1 szt.
  • Faszerowane kruche babeczki
    4
    z indykiem, duszoną cebulką i korniszonami, 1 szt.
  • Śledź w oleju lnianym z białą cebulką
    9
    porcja
  • Koreczki koktajlowe
    2
    mix, 1 szt.
  • Koreczki serowe
    2
    camembert, brie z winogronem, 1 szt.
  • Kanapeczki koktajlowe
    2
    mix, 1 szt.
  • Jajeczka faszerowane
    3,50
    mix, 1 szt.
  • Galaretki drobiowe z cytrynką
    10
    1 szt.
  • Galaretki z łososia z cytrynką
    10
    1 szt.
  • Wrapy z łososiem lub kurczakiem rukolą, serkiem
    5
    1 szt.
  • Koreczek ze śliwki
    3,50
    w sosie słodko kwaśnym zapiekane w szynce, 1 szt.
  • Tatar z łososia lub śledzia
    6
    1 szt.
  • Mini babeczki z koktajlem krewetkowym
    4
    1 szt.
  • Roladki z macy z mozzarellą i warzywami
    5
    1 szt.
  • Roladka ze śledzia z oliwką na sałatce
    4,50
    1 szt.
  • Deska śródziemnomorska
    45
  • Półmisek wędlin mieszanych
    80
    600 g
  • Pomidorek faszerowany musem wiosennym lub pieczony z mięsem i ryżem
    6
    1 szt.
  • Grzanka z łososiem, szpinakiem lub tzatzyki
    4
    1 szt.
  • Grzanka bruschette
    4
    1 szt.
  • Łódeczka z melona zwijana w szynkę parmeńską z bazylią
    8
    1 szt.
  • Roladka z szynki
    6
    faszerowana serkiem wiosennym z papryką, chrzanem, ogórkiem i kukurydzą, 1 szt.
  • Roladka z bakłażana
    6
    faszerowana fetą, pietruszką i papryką, 1 szt.
  • Roladka drobiowa
    6
    ze szpinakiem lub żurawiną lub z łososia, 1 szt.
  • Szaszłyki mięsne, owocowe, wegetariańskie
    6
    1 szt.
  • Placki pszenne z farszami:
    5
    szpinakowy, mięsny, z groszku zielonego, 1 szt.
  • Mini torciki francuskie
    5
    z łososiem i cukinią lub mięsem z indyka z suszonymi pomidorami i orzechami, 1 szt.

Sałatki

  • Sycylijska
    49/84
    szpinak, rukola, burak czerwony, orzechy włoskie,feta, jajko, czerwona cebula, oliwki,chilli, winegret na bazie miodu i gorczycy, oliwa, balsamico
  • Cypryjska
    49/84
    kurczak, sałata lodowa, pomidory, chilli, czerwona cebula, grzanki pszenne, czosnek, oliwa, parmezan
  • Capri